BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 1 January 2012

2012

ha....aku dgr bunyi bunga api...aku gak dgr suara2 duk menjerit2..pegi la kamu2..saya xde mood nak myambut tahun baru..perlu ke mnyambut thn baru smpai mcm tu skali??ahh...abaikan..aku lebih selesa duduk seorg diri dalam bilik ni..dah lame kan xjenguk blog ni..bz nak final la kata kn..skg ade masa,duk la tgk kejap...

hushhh...berdentum bunyi bunga api n mercun kat luar....aduhai...awal muharram xde plak nak sambut besar2 mcm tu...ape la..haaa...azam tahun baru...sume org sibuk pasal azam thn baru...ape ye azam thn baru aku???fikir sejenak...

untuk tahun 2012 ni...kalau aku nak kawin boleh??hahaha..sape yg sudi..?ntah makayah bagi ntah x kn??aku cuma berdoa dibuka kan pintu hati ni utk menjadi insan yang lebih baik..aku inginkan kejayaan apabila belajar ni kan,nak la setiap sem pointer aku bertambah n meningkat naik kn??aku doakan keluarga aku sihat selalu..makayh dapat tunaikan haji satu hari nanti...touching plak kalau ingat makayh aku ni....aduhai...

bab hati..xtau la nak ckp..ade kot..ntah la..maybe kawin tadi tu pun salah satunye..xsalah kan membina masjid..lagipun xsalah kalau keinginan utk kawin tu sbb nak elakkan drpd berlakunye yg bukan2..sape la yg boleh memahami kehendak hati ni ye..??lgpun aku xnk perkara yg lepas jadi buat kali kedua..aku pun ingin bahagia..

tu la yang aku harapkan utk tahun baru ni..moga2 jadi la hendaknye.. =)

0 comments: