BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 30 November 2011

:: touching ::

aduhai... aku ni.. xsudah-sudah nak touching je minggu ni.. lame2 aku sendiri pun rase tension dengan diri aku sendiri.. wahai hati.. janganla begitu.. xbaik tau seksa cik aifa.. xtaula nape kn.. macam2 yang jadi.. nak tau x?? sekarang ni makin lame aku makin sayang kawan2 aku.. sebab?? sebab xde pakwe kot.. hikhikhik.. xpela,mereka la tempat aku bermanja dan berkasih sayang.. tapi.. kawan2 aku sayangkan aku x mcm mane aku sayangkn dieorang??? tapi kan kadang2 aku rase sayang aku terhadap beberapa orang macam lain.. terlebih-lebih plak.. aku rase nak dimanje kan je.. maaf la ye kawan2.. aku ni kalau korang betul2 kenal, sangat2 la manje orangnye.. aku ni kuat menangius.. kadang2 bende kecik pun nak nangis.. suke merengek.. memang padanla dengan ape yang group hana tajaja panggil.. hehehe.. baby aifa.. pe pun terima kasih sangat2 sebab walau sape pun aku.. kwn2 aku masih ambik berat.. love u all.. muah3.. hehehe







*kesepian sebab tiada pengganti  :(

Monday, 28 November 2011

huhhhh....

xbaik kan mengeluh macam tu??? ape la aifaa ni.. dah lame xupdated blog ni.. lame xjenguk.. bukan xde story tapi.. ntahla.. mcm ade beban berat je dalam hati ni.. sebab ape?? semuanye kerna die.. die seorang yang aku sayang, seorang yang aku rapat sebelum ni.. kini seolah-olah menjauh.. seorang teman untuk ku meluahkan segala-galanya.. tau x?? aku ni betul-betul rindukan ko.. xsangka air mata aku boleh gugur kerna die.. semuanye gara-gara hal itu.. berlaku pada tarikh tu.. aku mampu untuk hadapi nye tapi kenape x die?? mungkin disebabkan aku ni bukan perempuan yang baik.. jika dibandingkan dengan yang lain..xtau bape lame tapi rasenye dah dekat 2minggu die xmempedulikan aku seperti sebelum ni.. aku sembunyikan perasaan sedih ku sebelum ni.. aku berpura-pura seperti tiada ape yang berlaku.. padahal ianya menggguris, menghiris hatiku.. depan semua ak senyum bahagia.. tapi untuk beberapa hari ni, aku xmampu untuk bebrbuat seperti tu lagi.. perasaanku xmampu lagi sakit itu.. akhirnye jatuh juga la titisan demi titisan air mata kernanya.. pada siapa ak harus meluahkan?? aku meluahkan kepada yang sudi.. aku tertanya-tanya nape sampai begitu sekali.. tau x hati ni begini sedih.. setelah segala mesej ak tidak berbalas, akhirnye die membalas mesej pertama pagi semalam.. ''aku perlukan masa".. aku merelakannye walaupun hati ni memberontak dalam diam.. aku tahu, die gembira sekarang bersama yang tersayang.. aku xcemburukan hal itu kerna kami berteman.. tapi mungkin hatinye juga seperti ku.. ntahla tiada siapa mengetahuinye.. ambik la selama mane mase yang kau mahukan.. tapi aku berharap kita akan menjadi seperti dulu.. kini, kau menjadi salah seorang yang penting buat diriku.. tempat ku berlindung, tempat ku meluahkan isi hati, tempat aku menumpang kasih.. aku inginkan keadaan yang seperti dulu.. aku merinduimu.. kaulah teman, kaulah sahabat, kaulah pembimbingku..

Wednesday, 16 November 2011

11.11.2011 02.11am

dulu pernah aku dan dia
kini aku dan kamu
ntah mengapa diri merelakannya
aku tidak seperti dirinya






keliru..........bercelaru.........

menggamit kenangan bersamamu :')

tibe2 bcerita tentang nye
dr awal dulu hingga kini brsama roomate ku..
betapa indahnye
bile knangan manis tu dkenangkn kmbali
walaupun skejap
walaupun xseindah ceritara cinta org lain..
segalanye yg ku lakukan hanya utknye
bmula dr awal pcintaan hingga ke akhirnye
suke duke bsama
kegemaran nye, kesukaan nye, sgla tentangnye
ku brcerita kpd kwn sebilik yg ingin mndengar
dan sudi mendengar...
sedih plak bile cerita itu berakhir
teringatkan die......rindu??mungkin tidak lg..
YA ALLAH,andai die tercipta utkku..
dekatkan la kami, berkatilah hubungan kami
hiasilah dgn keimanan kpdMu
hindarkn lah kami dgn kemungkaranMu lg
jika die bukan ditakdirkan utkku,
jauhkanla dirinya,tentangnye
terhadap diriku...
kerna sesungguhnye...
ak xmampu lg utk menahan sisa2 yang ade...
biarlah segala kenangan dgnnye
menjadi sejarah silam... :'(

perkenalan baru ;P

ehem ehem....aku ade kenal dgn sorang laki ni..dari mane ye???jatuh dari langit agaknye..hehehehe..xdela..kenal melalui YM..sebelum ni pernah cite gak ade 2org tapi jarang mesej..dgn yg sorang ni..boleh dikatakan kerap gak..ala..buat kawan je k..jgn fikir yg bukan2 tau..biase la kalau kenal melalui chatting ni,mestila ade gak xjujur tu...

orang nye cmne??ok la..cume....rendah drpd ak...tidakkk...hahahahaha...tadi aini aka puteri hang li po tanye..couple x??ape??hahahhahaha..jawapan afdhal buat masa ni..pimtu hatiku belum terbuka lg..cukup la ak meraih sedikit kasih syg daripada sahabat2 dan kawan2 yang sedia ada sekarang ni...bile pintu hati nak terbuka????ntah la labu...yang pasti bukan buat masa sekarang ni..ok???

apa pun salam perkenalan la buat awk tu...kadang2 seronok msj dengan awk,kadang2 mcm menyakitkan hati...hehehehe..pe pun die bukan anak sulung seperti diri aku tapi dia berasal dari negeri yang sama seperti ''sejarah'' yang lama..







*skg lebih mudah utk memberikan senyuman walaupun kdg2 dalam hati menangis.. =)

pergi buat selamanya~

7 november yg lpas
seorg rakan tingkatan 6
bg mesej
mengatakan slh seorg rakan laki
telah tiada
telah pergi
pergi buat selama-lamanya
ke alam sebelah sana...

tidak mungkin
kata hati ini
rasa tidak percaya
akan tetapi
itulah hakikatnya
ALLAH lebih menyayanginya

wahai rakan2 sekalian
yang mengenali dirinya
janganlah tangisi dirinya
yang telah pergi
mendahului kita
redha la akan pemergiannya

walaupun dalam tidak percaya
tapi itulah
realiti kehidupan
setiap yang hidup
pasti akan mati

al-fatihah
buat allahyarham
MUHAMMAD RAMADHAN BIN SUPAHAT
semoga ditempatkan
dalam kalangan
orang yg beriman
amin~

anak2 ucing ku yang baru ;)






Monday, 14 November 2011

updated blog!!

dah lame xtegur cik blog ni
hai cik blog!!!!
maklum la..
minggu sibuk dengan assigment,presentation and test
lepas tu holiday one week
bile dah holiday
memang xkan on la laptop ni dgn internet
huhuhuhu
sebenarnye ade byk cerita
utk cik blog
tapi xsempat la
esok2 la ye
saya ni kan cik blog
suke simpan cite lame2
dah leh wat buku
nanti baru nak cite balik
hehehehehe
selasa ni ade test
HUMAN RESOURCE MANAGEMENT
ok,slpas tu baru sy updated sume cite2 sy ye....
antara nye:~
..anak2 baruku yg comel..
..kehilangan kwn buat selama2 nye..
..perkenalan baru..
..11.11.11 malam jumaat (*perlu ke..??hihihi..gelak jahat)..
mcm ade lg
tpi xpela...
tunggu mlm rabu
ok la,nak tido la..
pnat balik naik bas xhilang lg ni
=)