BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 22 October 2011

long story............

dah bape hari xjenguk blog ni..mcm dah lame je ak tinggalkan..tapi bile dikire baru 6hari..tapi dlm 6hari ni la mcm2 telah terjadi..hehehe..bunyi mcm byk cite je kn3??meh i ingat balik pe dah jadi selama beberapa hari ni..


first,my little mis shira nak tukar no baru..ala....ni sume gara2 abg die la,beri pengaruh tukar no kpd u-mobile..oh no..susahla i nk contact u..i dahla xde duit nak beli phone byk2..tukar no??hehehe..xleh la yunk..i syg sgt no i gune skg ni tau..dah lame no tu bersama dgn i..since form 5 lg..adik i yg cari no tu..my little mis shira,jgn lupe bg tau abg syg u tau..cian die nanti.. ;)


second, i beli kasut baru time weekend lepas..hikhikhik..alahai,i beli baru coz kasut lame i dah berlubang tapaknye tu ha..xcaye leh dtg rumah kedua ku di tingkat 12 ok utk lihat sendiri..hehehe..bile hujan,habis banjir tau kasut i..basah sarung kaki i..tapi kan, i buat perubahan tau dlm memakai kasut utk sem ni..i pakai wedges n high-heels..hehehe..tpi xbmaksud i lupekan kasut sarung kilat2 yg i suke tu..mcm2 pendapat,luahan i dgr..xpela,baik ke,buruk ke,i terima je..asalkan i xseksi pergi ke kelas.. :P


third,cite yg ni berkaitan dgn cite kawin yg lpas..bkaitan x ye?agak la kn..i xingat hari ape i pergi umah cik uya n cik niza,cik lyn pun ade..tapi yg pasti pg bute time tu..cite punye cite,kluar cite pasal laki..my taste dkt laki??skg ni i xtau la,pintu ni masih terbuka atau trtutup..bila dtnye.i jwb:
i xnk yg hensem
i nk yg berkereta
i nk biase2 je
:)

tapi sebenarnye ade mksud tertentu tau..lgpun sape la i ni kan nk memilih..i cume wanita biase yg sgt2 la byk silapnye..huhh,pg2 cmni kan,timbul keinsafan diri..ok, enough, nanti i nangis..hehehe..sambung balik k..i xnk yg hensem sbb i tau susah nk jage laki hnsem ni..laki tu akan jadi lebih cerewet drpd i..i xnk brkereta??pmpuan skg tercari2 yg brkereta,tapi i plak?bkn i trus reject kalau laki tu ade kreta..hehe..mksud i,kalau laki tu xde kereta pun xpe buat mase skg..nanti dah ade ank,barula beli..xla mbazir wktu single lg ni..leh simpan duit byk2..tu mksud i..insyaallah...tapi,i nak die ade own property ok..die ade simpanan yg tetap dan kedudukan kewangan yg stabil..like my mom n my dad..mreka brsatu pd usia my mom 27 n dad 30..alhamdulillah,sbb tu la ank2 mreka tmsuk i masih leh mkn sdap smpai skg..love both of u so much!! :") pe pun,i mcari seorg laki yg betul2 boleh terima diri i seikhlas hatinye..kalau boleh,i nk cm cik matul kate, ''kalau ade seorg laki trus suke sy,sy akn sruh trus die masuk minang,tu pun kalau laki tu berani''.. ;)


hushh..pnjg betul i mbebel pg2 ni..ok,ni yg terakhir..hobi baru i yg xbrmanfaat :) nk tau x??i skg ber'chatting' kt ym plak..drpd i trpengaruh??sape lg kalau bkn dr rumah cik2 kat ats tadi..mcm2 org,mcm2 ragam,mcm2 la i jmpe..yg xberkenan atau yg mgarut bkn2 tu,i terus spam!!hahaha..ok,dipendekkan cite..skg ni i kerap msg dgn 2org ni..stakat ni ok,nice person..tpi xtau la akn dtg kan..latar belakang ok,not bad..dua2 pnh study n skg dah keje..umur??agk2 sndiri la ye..hikhikhik..xleh nk cite lebih2 coz i baru kenal dieorg ni..ckupla knal dieorg ni dulu..xnk ramai2.. :)


ok la kengkawan..pnat dah i brcerita melalui laman ni..hehehe..dah dkt pkul3??ntah pukul bape esok nk bngun.. ;) daaa....


*sorg tu sgt2 care..sorg tu kate i ni mature.. ;P

6 comments:

haniza sulaiman::: said...

woaaaa...... chatting kat ym bole jadi hobi.. cayaaaaaaaa la kau aifa... bdw.. good luck for ur finding mr right..

'Aifaa Mazlan said...

hahahaha..mr right la sgt kn... :P

Anonymous said...

kenape dah xpakai sarung kaki??

Anonymous said...

pakai sarung kaki lg seksi..sedap mata memandang..:)

Anonymous said...

try la pakai sarung kakai hitam yg nipis tu..dgn heels..lg sexy..nanty upload gambar sarung kaki u ekh..:)

Anonymous said...

nanty post gambar sarung kaki ye awk..:)